2013-06-07 10:24:33• hírek • Szatmár.ro

Már készülődnek a konferenciára

Bogya Kis Mária egyházkerületi nőszövetségi elnök, valamint Nagy Erika egyházmegyei nőszövetségi elnök és missziói előadó már összehívta a református asszonyokat megbeszélésre, ugyanis a hitvallások évében nőszövetségi konferenciát szerveznek a Láncos templomban a következő mottó alatt: „Valaki azért vallást tesz én rólam az emberek előtt, én is vallást teszek arról az én mennyei Atyám előtt." (Máté 10,32) - írja a refszatmar.eu.

A házigazda egyházmegye nőszövetségi tagjai, azok képviselői tizenhárom gyülekezetből, csütörtökön a Szatmári Református Egyházmegye Esperesi Hivatalának tanácstermében összegyűltek, hogy megbeszéljék a részleteket a szervezéssel kapcsolatosan. Ugyanakkor a nőszövetségi tisztújítás menetrendjét is áttárgyalták.

Szeretettel hívják és várják a nőszövetségeket, az egyházkerület asszonyait és leányait a Királyhágómelléki Református Nőszövetség XIV. Konferenciájára, amelyet 2013. július 20-án a Szatmárnémeti Láncos templomban tartanak. A konferencia témája: Hitvallásunk, hitvalló életünk, a Heidelbergi Káté 450. évfordulója.

A konferencián jelen lesz majd Csűry István püspök, igét hirdet Lakatos Enikő a Dunamelléki Református Nőszövetség titkára, előadás tart dr. Juhász Tamás a Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézet professzora a Heidelbergi Kátéról és Takács Tamásné hajdúszoboszlói lelkipásztor a Tiszántúli Református Egyházkerület Nőszövetségének elnökhelyettese a krisztuskövetés akadályairól, valamint Kovácsné Takács Emese hajdúszoboszlói beosztott lelkipásztor az akadályok elhárításáról. Végűl pedig sor fog kerűlni a tisztújitásra és a közös úrvacsorára.

Bogya Kis Mária királyhágómelléki nőszövetségi elnök, Korda Ildikó Szatmári Láncos templom nőszövetségi  elnöke és Szilágyi Noémi egyházmegyei  nőszövetségi alelnök szeretettel kéri az asszonytestvéreket, hogy aki teheti zászlóval, népviseletben jöjjön, a lelkipásztorok, gyülekezeti vezetők szervezzék meg gyülekezetenként az utazást!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: